Een stukje geschiedenis.

Twaalf jaar lang heb ik op de Vrije School in Zeist gezeten om, na de havo te hebben afgerond, te beginnen aan de opleiding tot meubelmaker aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam. In de vier jaar dat ik daar ben geweest heb ik veel geleerd over het vak meubelmaken. Ik heb zes heel verschillende stages gelopen en heb daar veel kanten van het vak gezien.

In januari 2014 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en, nadat ik in juli dat jaar ben afgestudeerd, ben ik meteen begonnen met werken. Samen met twee vrienden ben ik  een werkruimte gaan huren bij Da Vinci Creatieve Ruimtes aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam.

Nadat we daar twee jaar hebben gezeten zijn we ieder ons eigen weg gegaan. Ik huur nu een ruimte bij De Createur in Utrecht.

Ik heet u van harte welkom om een keer te komen kijken!

Hieronder een filmpje wat de mannen van Veeda bij mij in de werkplaats hebben opgenomen.